Антоненко вдома, в обіймах рідних. Перше фото

Як вже повідомляли Патріоти України Ветерана АТО, музиканта Riffmaster Андрія Антоненка напередодні Великодня випустили з СІЗО. Йому 30 квітня суд присяжних обрав новий запобіжний захід – цілодобовий домашній арешт з носінням електронного браслета.

У групі підтримки військового Free Riff опубліковано перше його фото з дому, з дітьми, яких він не мав змоги обіймати понад 500 днів.

Військовий та музикант Андрій Антоненко, відомий як Riffmaster, перебував у СІЗО з 14 грудня 2019 року. Він пробув за гратами 505 днів.

Нагадаємо, Андрій Антоненко народився 1971 року в Києві. У 2003 році Антоненко заснував сольний проєкт Riffmaster: музичний гурт військово-патріотичного напрямку. Пише тексти і музику, є вокалістом і гітаристом гурту (зокрема він автор неофіційного гімну Сил спецоперацій «Тихо прийшов, тихо пішов».

Військкомат надіслав повістку журналісту, який помер у жовтні минулого року

субота, 20 квітень 2024, 15:05

Оболонський районний територіальний центр комплектації та соціальної підтримки (ТЦК) Києва надіслав повістку на адресу спортивного журналіста Артема Франкова, який помер у жовтні минулого року. Про це повідомляє Telegram-канал Artем Frankov official, п...

У Львові 50-річний чоловік безжально вбив рідну матір

субота, 20 квітень 2024, 14:19

У Львові 50-річний чоловік вбив власну матір. Тепер йому загрожує до десяти років тюрми. Про це повідомили у поліції Львівської області, передають Патріоти України. Повідомлення про тіло жінки без ознак життя у квартирі одного з будинків на вулиці Горо...