"Антисанітарія та скупчення людей в їдальні": Українка "розгромила" 5-зірковий готель у Єгипті

Ні антисептиків, ні масок в готелі у вільному доступі немає. А лікар приймає всього 2 години і то, якщо йому окремо заплатити.

У Єгипті в центрі скандалу опинився 5-зірковий готель Sunrise Arabian Beach, який знаходиться в Шарм-ель-Шейху. Мешканка Києва Нінель Комарова на своїй сторінці в Facebook розповіла про антисанітарію в готелі і про те, як в розпал пандемії керівництво зменшило кількість працюючих ресторанів з 8 до 1, повідомляють Патріоти України.

Тепер в готелі збільшився ризик зараження коронавірусом, так як людей в приміщенні стало значно більше. "Приходиш в ресторан готелю і нібито в якійсь заводський їдальні: людей багато, столи не встигають дезінфікувати, сервірування ніякого, можете уявити - столові прибори лежать просто у відкритому доступі на багаторазовій серветці. Пил, бризки - все безперешкодно летить і осідає на виделках, ножах", - написала обурена жінка.

За словами дівчини, персонал готелю не дотримується масочного режиму. Маски постійно приспущені. "В аеропорту всі туристи здавали тест на COVID-19. Але результати приходять на наступний день. І до цього часу всі приїжджі гуляли по готелю і спілкувалися з людьми. Пізніше з'ясувалося, що у однієї туристки тест був позитивним і тільки після цього її відправили на самоізоляцію в номер", - повідомила українка.

"А чоловік цієї панянки, ходить по готелю і з усіма спілкується. І увага, за 10 доларів, хтось з персоналу їй дозволив вийти погуляти і купуватися. Жах!" - додала вона.

У ТЦК на Дніпропетровщині помер чоловік нібито від нападу епілепсії - родичі кажуть, що його били

вівторок, 7 травень 2024, 9:57

На території Саксаганського ТЦК Кривого Рогу раптово помер військовозобов’язаний. У військкоматі стверджують, що в нього стався епілептичний напад. Про це йдеться в заяві Дніпропетровського обласного ТЦК та СП, передають Патріоти України. Там заявили, ...

В Україну увірветься похолодання з грозами, можливі заморозки: Синоптики зробили попередження

вівторок, 7 травень 2024, 9:55

З вівторка, 7 травня, в Україні очікується похолодання, дощі та грози. Вітер буде поривчастим зі штормовими поривами до 15-20 метрів за секунду, температура повітря надалі знизиться до +14...+20 градусів, можливі заморозки. Такий прогноз погоди озвучил...