Антициклон Margarethe принесе в Україну потепління: Синоптик озвучила свіжий прогноз погоди

У п'ятницю, 26 березня, в Україні буде тепла погода, завдяки приходу антициклону Margarethe, який витіснятиме холодні фронти з циклоном. Про це написала на своїй сторінці у Facebook синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України.

За її прогнозом, температура повітря в останній робочий день тижня підвищиться до +6...+12 градусів. Однак найближчої ночі подекуди ще спостерігатимуться незначні "мінуси".

"Вітер буде північного напрямку, але не сильний, максимум помірний. Дощ та мокрий сніг залишаться у південній частині України та на південному сході. А вдень 26 березня взагалі лише на крайньому півдні", – зазначила метеорологиня.

Також Діденко уточнила, що саме антициклон Margarethe зумовить перебування значної частини території України в сухому повітрі. У Києві 26 березня також буде сонячно і порівняно тепло – вдень повітря прогріється приблизно до +8 градусів.

На вихідних, 27 та 28 березня, в Україні потепліє ще на кілька градусів, однак у понеділок, 29 березня, стовпчики термометрів знову трохи осядуть вниз.

"Проте загалом наступний тиждень разом із найчудовішим квітнем вже явно нас порадує притомними градусами, очікується до +12...+16 градусів. Поступово можна зазирати у шафи на демісезонні пальта та легші куртки", – підсумувала синоптикиня.



"Літній сеньйор просто спить?": Бразилійка привезла в інвалідному візочку до банку труп, на котрого намагалась оформити кредит

п’ятниця, 19 квітень 2024, 4:15

У вівторок, 16 квітня, в Ріо-де-Жанейро жінка принесла в банк труп літнього чоловіка, щоб спробувати отримати кредит. Про це повідомляє бразильський телеканал TV Globo. . Зокрема, Еріка де Соуза Вієйра Нунес хотіла отримати кредит у розмірі 17 000 ре...

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...