Антициклон "Валентин" різко змінить погоду в Україні: Синоптик розповіла, чого чекати

Погода в Україні опиниться в середу, 25 листопада, під впливом антициклону з красивим ім'ям "Валентин". Він розжене опади з більшості території України, але до кінця все ж таки не впорається Синоптик Наталка Діденко розповіла у Facebook про погодну ситуацію в Україні найближчими днями, передають Патріоти України.

Вона прогнозує, що завтра східні і північні області зачепить атмосферним фронтом. Тут очікується дощ, а при низькій температурі - з мокрим снігом. Вітер завтра буде західним, помірним.

Температура повітря в середу буде коливатися в межах +4+8 градусів. Холодніше завтра на Сході і північному сході - від +1 до +4 градусів. У Києві в середу, 25 листопада, очікується хмарна погода. Ймовірна мряка або незначний дощ. Вітер задує з Заходу, але буде слабкіше в порівнянні з сьогоднішнім днем. Вдень температура +5+6 градусів. А ось синоптики Українського гідрометцентру показали на карті, де будуть опади і якої чекати температури.

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...

"Моя ідея набуває видимі обриси": Ганна Маляр у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу

вівторок, 23 квітень 2024, 14:05

Ексзаступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. «Це все, що поки можна викладати публічно. Один із знімальних д...