Апельсини з хробаками заполонили магазини в Україні: Як правильно вибрати фрукт (фото)

Українці почали скаржитися, що в країну завезли зіпсовані апельсини, які просто кишать хробаками. Так, киянка Наталя Марш розповіла, що придбала фрукти в столичному супермаркеті, і тільки вдома помітила гниль, передають Патріоти України.

"Очистила, а в середині там був сюрприз, живність. Вони як то так розташовувалися по різних частинах апельсина, але в основному, в центрі. Тому, що ось прямо вони так вивалювалися звідти, коли я його відкрила", – обурювалася жінка.

Повертати апельсини Марш в магазин не стала, але поки вирішила не купувати фрукти. "Апельсини поки що не купувала, сьогодні була в магазині, купила яблука двох видів, банани, але не апельсини", – додала вона.

При цьому цей випадок не поодинокий. В мережі українці масово викладали фото зіпсованих апельсинів з хробаками всередині. Так, продавець Олена Мелешко припустила, що продукти могли зіпсуватися через неналежне зберігання.

"Кілька разів пустили в холод, в тепло, в холод, в тепло і якщо апельсин не був оброблений хімією, зсередини, в ньому, звичайно, буде утворюватися", – пояснила вона.

Шеф-кухар Євген Чернуха пояснив, що при купівлі апельсинів потрібно уважно оглянути. При цьому свіжий фрукт повинен мати явний цитрусовий аромат. Також варто звернути увагу на хвостик апельсина, він повинен бути сухим. Ще апельсин повинен бути пружним, але не проминатися під пальцями, немов вата.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...