Апокаліпсис у Львові: Через потужну бурю в місті падають дерева та не працює електротранспорт (фото, відео)

Вдень 25 травня Львів накрила потужна буря та злива. Негода повалила дерева, в результаті чого містяни спостерігають проблеми з електропостачанням, повідомляють Патріоти України.

Близько 16:40 у місті почалася сильна злива, а потім піднявся потужний вітер. Вітер валив дерева, зокрема, постраждали запарковані автомобілі.

Гроза спричинила проблеми з електропостачанням у місті. Як повідомив Львівелектротранс на сторінці у Facebook, наразі у місті не працює громадський електротранспорт.

Крім того, місцеві ЗМІ повідомляють, що буревій повалив дерева поблизу парку Франка, а біля церкви Святого Юра дерево впало на декілька автомобілів. Дерева попадали і на проїжджу частину на вулиці Героїв УПА.

Про можливих постраждалих в результаті негоди у Львові наразі інформації немає. За словами кореспондента РБК-Україна, в одному з будинків через сильний вітер вилетіло вікно.

Джерело: РБК-Україна

"Сірий" паспорт: Стало відомо, як українці за кордоном намагаються обійти обмеження щодо консульських послуг

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:57

У деяких країнах Європи українці можуть отримати так званий паспорт іноземця, який дозволяє тимчасово не оформлювати українські документи, що посвідчують особу, передають Патріоти України. Намагаючись повернути на Батьківщину ухилянтів, влада обмежила ...

Пенсійний фонд радить деяким українцям відмовитись від пенсії: У чому причина і чи це може бути вигідним

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:30

Людям, які досягли 60 років, вигідно продовжувати працювати й вийти на пенсію пізніше. У такому разі можна отримувати більші виплати. Про це нагадують у Пенсійному фонді України, передають Патріоти України. У відомстві наголошують, що право на призначе...