"Апокаліпсис!": У Росії небо раптово стало жовтим (фото, відео)

У Росії в Амурській області через піщану бурю різко пожовкло небо. Незвичайне природне явище неабияк налякало місцевих жителів, повідомляють Патріоти України.

Зміни стали помітні ще в першій половині дня 16 травня. У Благовєщенську і інших містах пройшов дощ, але опади більше нагадували брудну рідину.

"Лермонтовка. Апокаліпсис?", "Місто втратило барви", "Судний день", "Де наше сонце?", "Що за катаклізм? У Благовєщенську такого неба не буває", "Моторошно", "Як вам така погодка?", "Жовте небо над Благовіщенськом", "Апокаліпсис близько", – такими підписами супроводжували знімки очевидці.

За словами метеорологів, причиною явища стали піщані бурі, що бущують в Монголії та Китаї. "Циклон з південного заходу перетинає Амурську область. Оскільки циклон зародився в пустелях північного Китаю і Монголії, там він підняв тонни пилу і піску в повітря. А оскільки до нас підійшов активний фронт – ділянку циклону, природно, все це перенесенням прийшло до нас, і зараз в повітрі дуже багато пилу й піску ", – пояснили синоптики. Повідомляється також, що в деяких регіонах такі погодні катаклізми відбуваються майже щороку.

Що сталось із другим поліцейським, пораненим під час нападу у Вінницькій області

субота, 20 квітень 2024, 15:20

Вночі 20 квітня двоє зловмисників на Вінничині убили 20-річного поліцейського Максима Зарецького. Другим постраждалим правоохоронцем виявився капітан Максим Шарапанський. Про це повідомляє видання "Суспільне Вінниця", передають Патріоти України. За поп...

Військкомат надіслав повістку журналісту, який помер у жовтні минулого року

субота, 20 квітень 2024, 15:05

Оболонський районний територіальний центр комплектації та соціальної підтримки (ТЦК) Києва надіслав повістку на адресу спортивного журналіста Артема Франкова, який помер у жовтні минулого року. Про це повідомляє Telegram-канал Artем Frankov official, п...