"Апокаліпсис!": У Росії небо раптово стало жовтим (фото, відео)

У Росії в Амурській області через піщану бурю різко пожовкло небо. Незвичайне природне явище неабияк налякало місцевих жителів, повідомляють Патріоти України.

Зміни стали помітні ще в першій половині дня 16 травня. У Благовєщенську і інших містах пройшов дощ, але опади більше нагадували брудну рідину.

"Лермонтовка. Апокаліпсис?", "Місто втратило барви", "Судний день", "Де наше сонце?", "Що за катаклізм? У Благовєщенську такого неба не буває", "Моторошно", "Як вам така погодка?", "Жовте небо над Благовіщенськом", "Апокаліпсис близько", – такими підписами супроводжували знімки очевидці.

За словами метеорологів, причиною явища стали піщані бурі, що бущують в Монголії та Китаї. "Циклон з південного заходу перетинає Амурську область. Оскільки циклон зародився в пустелях північного Китаю і Монголії, там він підняв тонни пилу і піску в повітря. А оскільки до нас підійшов активний фронт – ділянку циклону, природно, все це перенесенням прийшло до нас, і зараз в повітрі дуже багато пилу й піску ", – пояснили синоптики. Повідомляється також, що в деяких регіонах такі погодні катаклізми відбуваються майже щороку.

Опалювальний сезон в Україні можуть завершити достроково, названо терміни і причину

вівторок, 19 березень 2024, 11:28

Опалювальний сезон в Україні цього року завершиться наприкінці березня через плюсову температуру повітря. Про це заявив голова НАК "Нафтогаз України" Олексій Чернишов, . "Зазвичай опалювальний сезон закінчується 15 квітня, але цього року, зважаючи на п...

В Україні повернули обов'язкову індексацію зарплат, але підвищення можна не чекати? Всі нюанси

вівторок, 19 березень 2024, 11:26

Для українських роботодавців повернули зобов'язання щороку проводити індексацію зарплат. У 2023 році дія такого правила була припинена, проте 2024-го її відновили. Утім, українцям не доводиться розраховувати на різке підвищення окладів - обов'язковій і...