Апологет "руского міра" Всеволод Чаплін помер прямо перед московським храмом, де відправляв служби. У мережу потрапили кадри смерті (відео 16+)

Войовничий протоієрей РПЦ Всеволод Чаплін, котрий безперервно закликав смерть на голови ворогів "Руского міра" помер прямо під храмом Феодора Студита у Москві. Україноненависник сидів на лавці коли настав його час. Став задихатися, посинів, впав. З'ясувалося, що трапився астматичний напад. Медики, котрі примчали за 15 хвилин після виклику, змогли лише констатувати факт смерті.

Відзначимо, Чаплін запам'ятався неприпустимими для священнослужителя заявами про українців, решту світу, що заважає "Величию России", прокльонами прихильників ПЦУ та ліберальних росіян, котрі не поділяли його поглядів.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...