Арбітраж виніс свій вирок: У Росії через зловживання відібрали чемпіонат світу з боротьби

Чемпіонат світу зі спортивної боротьби 2022 року перенесено з Красноярська в Белград, повідомляє пресслужба Об'єднаного світу боротьби (UWW), зазначають Патріоти України.

Причиною позбавлення Росії світової першості стало рішення Спортивного арбітражного суду (CAS) щодо російського спорту.

"Бюро UWW схвалило кандидатуру Белграда (Сербія) як країни-організатора чемпіонату світу 2023 року серед дорослих. Ми поважаємо рішення CAS, позицію Всесвітнього антидопінгового агенстства (WADA) і відповідно скорегували розклад", – сказав президент UWW Ненад Лаловіч.

Нагадаємо, що CAS відхилив апеляцію Росії і змінив санкції, введені Всесвітнім антидопінговим агентством (WADA), РФ позбулася права використовувати назву, гімн і офіційну символіку.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...