Арестович назвав головний напрямок наступу та розповів про ситуацію на фронті

Протягом доби російським окупаційним військам не вдалося просунутися на жодному з напрямків наступу. Про це 21 квітня на брифінгу щодо російського вторгнення заявив радник керівника Офісу президента Олексій Арестович, передаютьПатріоти України.

"Головний напрямок противника залишається незмінним - це від Ізюма на Слов'янськ і Краматорськ. Протягом доби противнику не вдалося просунутися ані в Луганській області, ані на напрямку головних зусиль, ані на напрямку Гуляйполя (ред. - Запорізька область)", - заявив він.

Арестович також наголосив, що на лінії фронту українській військові відбили дев’ять атак ворога. Знищили зенітний ракетний комплекс, танк, артилерійську систему, десять одиниць броньованої, дві одиниці спеціальної інженерної, дві одиниці автомобільної техніки та ворожий склад з боєприпасами. Крім того, підрозділи ПВО збили одну крилату ракету та три безпілотні літальні апарати типу "Орлан-10".

Нагадаємо, 24 лютого Росія напала на Україну, завдавши серію ракетних та авіаударів по наших містах, зокрема і по Києву. Широкомасштабне вторгнення триває вже 57-й день (війна 8 років). Окупанти продовжують руйнувати українські села, селища і міста крилатими ракетами та авіабомбами, вбиваючи мирне населення та завдаючи нищівних руйнувань інфраструктурі.

Народний електромобіль по-китайськи: Geely виводить на ринок новинку ціною у $6800 з досить пристойними параметрами (фотофакти)

середа, 8 травень 2024, 3:25

Створено електромобіль Geely Panda Go Kart Edition. Модель презентують 9 травня. Її вартість 6 800 доларів. Про це повідомляє CarNewsChina. . Авто позиціонують, як карт для міста. Воно має агресивніші бампери, обвіс та антикрило на даху та оригінальні...

"Прошу звинувачувати у моїй смерті Путіна і росіян": Нові подробиці щодо загибелі жінки в дендропарку Кропивницького

вівторок, 7 травень 2024, 23:55

У дендропарку у Кропивницькому Кіровоградської області 7 травня жінка впала з оглядового колеса. Факт її загибелі "Суспільному" підтвердила речниця поліції області Віталіна Бевзенко, нагадують Патріоти України. З її слів, інформація на номер 102 надійш...