Аргентинська бійчиня UFC перемогла росіянку та станцювала перед її обличчям тверк (відео)

Аргентинська бійчиня Айлін Перес перемогла росіянку Дар’ю Желєзнякову на турнірі UFC Fight Night 243 у Парижі, повідомляють Патріоти України.

У першому раунді Перес виконала задушливий прийом, після чого рефері зупинив бій. Одразу після перемоги аргентинка виконала танець тверк прямо перед носом росіянки, яка ще навіть не встигла піднятися.

Слід зазначити, що перед боєм у Перес виникли проблеми на офіційній церемонії зважування. Дівчина не вклалася в ліміт вагової категорії, а під час заходу тремтіла від судом.


У Німеччині українець побив поліцейську в... жіночому туалеті

понеділок, 30 вересень 2024, 15:35

На вокзалі в німецькому Дортмунді українець влаштував бійку і вдарив поліцейську. Про це повідомило видання BILD, передають Патріоти України. У суботу вранці 49-річний громадянин України, який проживає в німецькому місті Хердекке, зайшов у жіночий туал...

Прожив у старенької два роки, але потім...: В Одесі квартирант забив до смерті орендодавицю

понеділок, 30 вересень 2024, 15:07

В Одесі засудили 39-річного чоловіка, який завдав орендодавиці смертельних тілесних ушкоджень та заволодів її майном. Про випадок повідомили у поліції Одеської області, передають Патріоти України. Подія сталася в будинку 77-річної одеситки на вулиці Св...