Арнольд Шварценеггер потрапив у жахливу ДТП

Внаслідок аварії позашляховик актора виїхав на дах чужого Prius.

Голлівудський актор Арнольд Шварценеггер потрапив у серйозну аварію. Внаслідок зіткнення його позашляховик перекинувся на інший автомобіль, повідомляють Патріоти України з посиланням на .TMZ.

Шварценеггер їхав на Yukon, коли зіштовхнувся з червоним Prius близько 17:00 за тихоокеанським часом. ДТП сталась неподалік дому зірки.

Внаслідок аварії позашляховик актора виїхав на дах легковика, а потім врізався у Porsche.

Водійка Prius отримала серйозні травми голови, її негайно госпіталізували. Сам Шварценеггер, стверджує видання, у порядку та глибоко занепокоєний станом потерпілої.

Джерела у правоохоронних органах повідомили TMZ, що, на їхню думку, в аварії винен сам Арнольд. Кажуть, він повертав ліворуч, проте стрілка лівого повороту все ще була червона.

Пролунали постріли: У Чернівецькій області цивільні накинулися на працівника ТЦК

субота, 20 квітень 2024, 16:41

У Чернівецькій області місцеві скоїли масовий напад на працівників ТЦК та СП. Один з працівників ТЦК відкрив вогонь, передають Патріоти України. Як повідомляє прес-служба обласного ТЦК, інцидент стався сьогодні, поблизу села Чорногузи, під час здійснен...

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку (фото)

субота, 20 квітень 2024, 16:19

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку в Голосіївському районі. Про це повідомила патрульна поліція Києва та оприлюднила відповідні фото, передають Патріоти України. "У Голосіївському районі інспектори отримали повідомлення п...