"Ароматні" прикраси: На Закарпатті чоловік перемазав ялинки гноєм та вапном і назвав причину

На Закарпатті чоловік перемазав свої ялинки коров'ячим гноєм та вапном. "Ароматні" прикраси він вирішив використати не просто так. Про це повідомляє "Голос Карпат", зазначають Патріоти України.

Пенсіонер з села Нараєва на Бережанщині "прикрасив" декілька десятків ялинок гноєм. Він перемазав дерева не тільки коров'яком, ще він побризкав на них вапном.

"Ароматні" прикраси мають огидний та дивний вигляд. Проте сам власник ялинок нічого поганого у цьому не бачить. Ба більше, він навмисно обрав настільки огидний метод для "прикрашання" ялинок.

Вся річ у тому, що два роки тому перед святами з його подвір'я вкрали п'ять ялинок та декілька кущів. Чоловік дуже любить вирощувати дерева та був дуже засмутився через вчинок злодіїв. Після цього він вирішив не прикрашати ялинки гірляндами. Замість цього він обробив дерева смердючим гноєм та розклав "ароматні" залишки життєдіяльності корів на гілках.

Світлина Зеленського потрапила на ритуал очищення перуанських шаманів (відео)Пенсіонер вважає, що тепер його ялинки в безпеці. Адже якщо хтось наважиться красти дерева, то вони засмердять усю хату зловмиснику. Власник каже, що у такому "прикрашанні" немає нічого поганого, адже гній підживить ялинки, а навесні дощ змиє усі залишки. Для відлякування зловмисників він використав три тачки гною-гноївки і відро вапна.

У липні Україну накриють зливи та град: Синоптикиня дала довгостроковий прогноз і попередила про "сюрпризи"

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:47

Наприкінці квітня в Україні буде похолодання, можуть навіть вдарити заморозки вночі, а на початку червня пройдуть сильні дощі зі шквалами. Однак, за прогнозами погоди від наших фахівців, літо в Україні буде на 1-2 градуси теплішим за норму, і вже в дру...

От де дешевше жити! Держстат опублікував рейтинг українських регіонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:22

Індекси споживчих цін на різні товари, включно з продуктами харчування, за перші три місяці2024 року продемонстрували підвищення в усіх регіонах, за винятком Сумської області, порівняно з аналогічним періодом попереднього року. Найбільш значний приріст...