"Арсений торговал наркотиками и чиркал зажигалкой перед лицом": У Москві хлопець прийшов до школи зі зброєю, щоб влаштувати бійню (фото, відео)

У столиці Росії поліцейські затримали колишнього учня однієї зі шкіл – його підозрюють у підготовці бійні у навчальному закладі. Про це повідомляє Telegram-канал SHOT, передають Патріоти України.

Затриманим виявився 18-річний Арсеній Кураєв, колишній учень школи №1297. Він прийшов до школи з пневматичним пістолетом, газовими балончиками та трьома ножами.

За словами одного з учнів тієї ж школи, затриманий нібито продавав наркоту, був дуже грубим, скидав дівчатам "дикпіки", хлопцям — чиркав запальничкою перед обличчям.

Через свою поведінку Арсеній вже потрапляв у неприємні ситуації.


Оце так: У Польщі викинуть тонни українського морозива

вівторок, 16 квітень 2024, 16:22

Польські інспектори заборонили продаж у країні партії понад 7 тонн морозива, яке раніше завезли з України. До якості товару в поляків питань не було – їх не влаштувало маркування, передають Патріоти України. Про відповідне рішення повідомили у мікробло...

"У нас біда": Помер письменник і громадський діяч Дмитро Капранов

вівторок, 16 квітень 2024, 15:30

У віці 56 років раптово помер український письменник, публіцист, громадський діяч та блогер Дмитро Капранов. Разом з братом-близнюком Віталієм Капрановим вони були ведучими YouTube-каналу "ім. Т.Г. Шевченка" та видавали історичну літературу. Про смерть...