Артист-солдат знайшов дуже особливі слова для співвітчизників: Андрій Хливнюк з фронту привітав українців з Днем Незалежності (відео)

Виконавець, який наразі служить в лавах ЗСУ, просто з фронту записав відеозвернення до українців. Хливнюк розповів, що наразі він служить на Херсонському напрямку. Андрій побажав громадянам здоров'я та подякував українським військовим, які боронять Україну на передовій, передають Патріоти України. Також він вшанував пам'ять усіх захисників, які загинули у бою за незалежність та територіальну цілісність України.

"Привіт усім з Херсонщини. Користуючись нагодою, я маю честь привітати усіх, хто мене знає і наших добрих людей з чудовим святом – Днем Незалежності України. Честь і слава нашим воїнам, хлопцям і дівчатам, які боронять нашу країну від агресора. Вічна пам'ять усім загиблим. Слава Україні! Героям слава!" – сказав лідер гурту "Бумбокс".

Зазначимо, що Хливнюк поповнив лави ЗСУ з перших днів повномасштабного вторгнення. Співак спеціалізується на повітряній розвідці. Андрій – пілот ударного дрона. За цей час знаменитість встиг стати керівником підрозділу і двох екіпажів. Керівна посада дозволяє йому поєднувати службу та концертну діяльність.

В Україні ідентифікують всіх чоловіків від 16 до 60 років для внесення до реєстру "Оберіг": Що варто знати

субота, 24 серпень 2024, 23:15

В Україні з різних реєстрів сформують перелік усіх громадян України чоловічої статі віком від 16 до 60 років, дані яких повинні бути внесені до реєстру "Оберіг", які підлягають постановці на військовий облік. Про це пише Судово-юридична газета, передаю...

Дешево вже не буде: В Україні ціни на ключовий продукт сильно зростуть

субота, 24 серпень 2024, 22:45

Українцям не варто чекати на дешеву картоплю – сорти, що продаватимуться взимку, коштуватимуть дорожче за нинішні овочі. Ціни в супермаркетах можуть зрости до 35 гривень за кілограм, передають Патріоти України. Про це, як повідомляє Zemliak.com, заявив...