Артиста та волонтера звинувачують у збагаченні за рахунок пожертв: Сергій Притула розповів, звідки в нього з'явились гроші на придбання квартир

На ресурсі "Закон і бізнес" 19 липня з'явилася публікація під заголовком "Волонтер Притула збирає по гривні для ЗСУ, водночас придбав квартири в столиці", зазначають Патріоти України.

Автор, посилаючись на дані Держреєстру, звинуватив Притулу в тому, що той "в самий розпал війни" нібито придбав одразу три однокімнатні квартири у ЖК "Файна Таун", виклавши за них більш ніж 4,1 млн грн.

Громадський діяч та волонтер не став тягнути з відповіддю на закиди. Сергій Притула пояснив, що вкладався у нерухомість ще на етапі будівництва. І це було у вересні 2020 році.

Тоді, за словами Притули, він був "на піку своєї телевізійної карʼєри" і отримував один з найбільших гонорарів на українському телебаченні. Подружжя вирішило придбати на майбутнє своїм дітям нерухомість, поки є можливість.

"Це була інвестиція в ЖК на стадії будівництва. У 2023 році будинок здали в експлуатацію, і ми отримали на руки офіційні документи на право власності. Ось і вся зрада", – пояснив волонтер.

Він також опублікував фото відповідних інвестиційних договорів:


Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...