"Артистам треба працювати!": Полякова в прямому ефірі з'ясовувала у Кучера, чому її "гноблять" за концерт у Харкові

Співачка Оля Полякова в прямому ефірі з головою Харківської ОДА Олексієм Кучером обговорила скандал з концертом до Дня вчителя, який пройшов в обласному центрі, повідомляють Патріоти України.

Як відомо, на концерті Полякової 3 жовтня в Харкові не дотримувалися протиепідемічних заходів. На шоу зібрався величезний натовп, люди танцювали без масок, обіймалися. Поліція Харкова відкрила кримінальне провадження. У ЗМІ з'явилися публікації про те, що «Полякова потрапила до кримінальної справи».
Харківський губернатор запевнив, що кримінальна справа заведена, але не проти Олі Полякової. Кучер нагадав, що останнім часом Харківська область залишається в лідерах за кількістю хворих коронавірусом. Хоча він і розуміє, що артистам потрібно працювати і заробляти, але ситуація така, що є необхідність дотримання обмежень.
Він також зазначив, що зараз обласна влада робить все, щоб не проводити заходи з великим скупченням людей. Полякова наполягала на тому, щоб артисти і представники влади виробили зрозумілі правила. Вона просить дозволити представникам шоу-бізнесу проводити концерти і закликає при цьому дотримуватися карантинних правил.


Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...