"Артисти, які їздили в Росію, будуть співати, а Зіброва назвали "не найкращим": Анастасія Приходько відверто висловилась про концерт до Дня Незалежності

Співачка Анастасія Приходько висловила свою думку стосовно святкування Дня Незалежності в столиці, передають Патріоти України.

"Мене ображає той факт, що багато артистів, які внесли вагомий вклад у розвиток музики в Україні як такої, залишилися за бортом. Якщо вірити цитатам в ЗМІ, їх просто викреслили зі списку, наполягаючи, що "у нас тільки кращі з кращих". Так, мене дуже зачепив скандал, пов'язаний з Павлом Зібровим", - написала Приходько на своїй сторінці в Instagram.

"Перше питання: за яким критерієм і хто вирішував, хто кращий? Люди, які ще не народилися, коли Павло Зібров вже вносив свій внесок в історію, а зараз вирішують, що Паша "не найкращий"? Або його композиція "Хрещатик" не відноситься до золотих хітів України? Наприклад, у мене є питання до ряду артистів, які в списку і хочеться запитати, що вони там роблять?", - відверто висловилась Анастасія.

Також співачка обурилась, що деякі артисти, які гастролювали в Росії після подій 2014 року, також виступатимуть на концерті до Дня Незалежності.

"І друге, наприклад, Таїсія Повалій має відношення до української культури? Так. Але, вона не виступає тому, що свого часу обрала гастролі в Росії, а інші артисти, які їздили в Росію будуть співати на концерті! Ну як би так? Але, вони ж "кращі з кращих"...

Так, що не варто засмучуватися через те, що вас там немає не тому, що ви не маєте відношення до творення української історії, а просто ви їм не подобаєтеся. Я, наприклад, теж взагалі нічого не зробила для України, не відмовилася від російських гастролей, пісня "Мамо", яка була написана спеціально для українського Євробачення і "Герої НЕ вмирають", яка стала певним символом в зоні АТО, відношення до України не мають", - з іронією написала зірка.

Павло Зібров подякував Анастасії Приходько за підтримку безпосередньо в коментарі під її дописом. "Настя дякую, що не мовчиш. Мені дуже приємно, що чую слова підтримки від молодих артистів таких, як ти. І прикро, що деякі друзі артисти мовчать.... Хороших тобі пісень, вірних шанувальників і щастя в Україні".

Сума здивує! Яку пенсію можна отримати із зарплатою у 20 тис. грн

вівторок, 14 травень 2024, 14:56

В Україні із зарплатою в 20 тис. грн та з 35 роками стажу можна розраховувати на пенсію, розмір якої становить лише 5 637,6 грн. Розмір виплати залежить від кількох характеристик. Про це йдеться у публікації OBOZ.UA. Так, згідно з останніми даними ПФУ,...

Жінка-"ніндзя" примудрилася майже рік прожити у вивісці на даху супермаркету

вівторок, 14 травень 2024, 12:53

Жінку-безхатька зі штату Мічиган, США, знайшли у вивісці на даху супермаркету Family Fare у Мідленді. Вона жила там близько року, і ніхто її не помічав. Про це пише Oddity Central, передають Патріоти України. 34-річну жінку, ім'я якої не називається, з...