"Астанавітєсь!": Чутки про відставку Гончарука і його "наступника" висміяли кумедними фотожабами

Обговорення кандидатур на місце чинного прем'єр-міністра Олексія Гончарука, серед яких фігурує колишній заступник глави Партії регіонів, український олігарх Сергій Тігіпко, викликало появу в мережі дотепних картинок. Фотожаби з цього приводу опублікував на своїй Facebook-сторінці політолог і блогер Олексій Голобуцький, передають Патріоти України.

На одній з картинок зображений колишній однопартієць Тігіпко, екс-президент Віктор Янукович, який вимовляє своє знамените "Зупиніться!" і додає, що вже два рази був прем'єр-міністром, а бог любить трійцю.

Основою для ще однієї фотожаби став відомий кадр з радянського фільму «Собака Баскервілів», на якому Шерлок Холм, доктор Ватсон і прислуга Беррімор обговорюють виття на болотах. Причину виття той пояснює просто: "Це в Офісі президента вирішують кого простіше затягнути в прем'єри: Ющенко з пасіки або Лазаренко з Америки".

На третій картинці зображено спіритичний сеанс, на якому члени Офісу президента викликають дух прем'єр-міністра Столипіна.

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...