Астрологи назвали знаки Зодіаку, на яких чекає неймовірне везіння на цих вихідних

Нинішні вихідні - 11 і 12 липня - час революційних змін, коли можливі будь-які, навіть найнесподіваніші події, які з часом значно покращать наше життя, передають Патріоти України.

Близнюки (22.05 – 21.06)

Близнюкам випаде рідкісний шанс, що дозволяє зрушити з мертвої точки питання, яке довгий час не вирішувалося, попри жодні – щоденні і часом неабиякі зусилля. В цей чарівний час нарешті ніби зійде осяяння – вдасться усвідомити, як саме треба діяти в даному конкретному випадку. Ну а далі – дорогу здолає той, хто йде: ніяке диво не станеться само собою, якщо не працювати над його здійсненням, тому можна сказати, що – на щастя! – всі тільки починається.

Терези (24.09 – 23.10)

Терезам, попри вихідні, як не дивно, пощастить у роботі. Цілком можливо, що в один з цих двох днів продзвенить довгоочікуваний дзвінок з пропозицією престижної і матеріально вигідної роботи, про яку представники знаку так давно мріяли, що вже на неї й не сподівалися. Життя в черговий раз доведе, що віру в чудо не можна втрачати ніколи – ніхто не знає, в який день він нарешті відбудеться. Щодо відповіді на «пропозицію, від якого не можна відмовитися, двох думок бути не може – необхідно погоджуватися, не роздумуючи.

Козеріг (22.12 – 20.01)

Козероги можуть розраховувати на плідні ділові переговори і, що особливо важливо, знайомство з людиною, яка в подальшому відіграє важливу роль в їх житті. Головне, відмовитися від снобізму – через нього можна упустити таку чудову можливість, визнавши що кандидат недостатньо багатий, знаменитий чи цікавий, щоб скласти компанію представникам знака. Важливо вчасно згадати слова одного із булгаковських героїв, який застерегав: «Ніколи не судіть про людину за його костюмом – ви ризикуєте помилитися, причому добряче».

Риби (19.02 – 20.03)

Рибам зірки обіцяють фінансовий успіх. Важко передбачити, який саме вигляд він матимена цих вихідних – стане несподіваним надходженням на картку, довгоочікуваною виплатою за давно зроблену роботу або подарунком від близького – або не дуже – людини, важливо, що він стане причиною лавини позитивних емоцій. Неодмінна умова, яку необхідно дотримати в цьому випадку – подяку за отримане, в іншому випадку Всесвіт, посилає такі подарунки, може образитися і направити потік достатку за іншою адресою.

Опалювальний сезон в Україні можуть завершити достроково, названо терміни і причину

вівторок, 19 березень 2024, 11:28

Опалювальний сезон в Україні цього року завершиться наприкінці березня через плюсову температуру повітря. Про це заявив голова НАК "Нафтогаз України" Олексій Чернишов, . "Зазвичай опалювальний сезон закінчується 15 квітня, але цього року, зважаючи на п...

В Україні повернули обов'язкову індексацію зарплат, але підвищення можна не чекати? Всі нюанси

вівторок, 19 березень 2024, 11:26

Для українських роботодавців повернули зобов'язання щороку проводити індексацію зарплат. У 2023 році дія такого правила була припинена, проте 2024-го її відновили. Утім, українцям не доводиться розраховувати на різке підвищення окладів - обов'язковій і...