Атака ніндзя? У Нью-Йорку кілер убив і розчленував 33-річного мільйонера

Злочин було скоєно в його квартирі на Манхеттені в Нижньому Іст-Сайді.

У середу, 15 липня, провідні американські ЗМІ зробили однією з головних новин вбивство 33-річного мільйонера Фахима Салеха, передають Патріоти України.

Фахім був убитий 13 липня. Камери спостереження зафіксували, як він увійшов в своєму будинку в ліфт. За ним буквально протиснувся невідомий. Ця людина була одягнена як ніндзя. Обличчя закривала маска.
Ліфт зупинився на поверсі, де знаходиться квартира Салеха. Він вийшов і тут же впав. Поліція, вивчивши запис, прийшла до висновку, що його штовхнув у спину ще в кабіні ліфта незнайомець. Згідно з іншою версією, вбивця міг вистрілити в жертву. У нього був чемодан. Діяв кілер професійно.
Він затягнув Фахима в квартиру. На наступний день в поліцію звернулася сестра мільйонера. Вона дуже турбувалася. Жінка розповіла, що 13 липня прийшла в гості до брата, але він не відкрив двері. Вона багато разів намагалася до нього додзвонитися, але Салех не відповідав. Раніше він так ніколи не робив. Вона була впевнена, що з братом щось трапилося.
Поліцейські відправилися додому до Фахім. Потрапивши в квартиру, вони побачив жахливу картину. На підлозі в калюжі крові лежало розчленоване тіло мільйонера. Були відсутні руки і ноги, а також голова. Поряд з трупом виявили електропилку. По всій видимості, цим інструментом і орудував кілер. Тут же лежали щільні будівельні мішки. У них поліцейські знайшли втрачені частини тіла.
Як повідомляє газета New York Daily News, вбивця покинув квартиру жертви в той самий момент, коли сестра мільйонера піднімалася туди на ліфті. Кілер спустився по сходах. Ця деталь робить його ще більше схожим на ніндзя, вважає видання.
В даний час розглядається основна версія - вбивство на замовлення. Фахім Салех зробив статок на комп'ютерних програмах і додатках до смартфонів. Безумовно, він був талановитим програмістом, однак деякі з створених ним продуктів навряд чи можна назвати абсолютно легальними. І останнім часом Салеха переслідували неприємності.

Наприклад, створений ним додаток Gorkada, що дозволяє організувати прокат мотоциклів, а також поїздок на них, було впроваджено в Лагосі, Нігерія. Цей продукт приніс Фахіму 5,3 млн доларів в минулому році. Однак компанія, що використала додаток, зіткнулася з неприємностями. Влада Лагоса заборонили Gorkada. Ті, що купили додаток Салеха зазнали серйозних збитків.

Але поліція вважає, що шукати замовників потрібно не в Нігерії, хоча ця версія, як і раніше розглядається, а в США. Ще одним спірним продуктом Фахима стало додаток для смартфонів PrankDial. Воно дозволяє третій особі організувати дзвінок між двома іншими особами і таємно записати їхню розмову.
У вересні 2015 року в окрузі Гудзон був засуджений до 21 місяця тюремного ув'язнення такий собі Кірк Іди. Він працював заступником директора місцевої виправної установи. Іди, скориставшись PrankDial, підслуховував і записував розмови колег по службі, які критично ставилися до нього і стилю його роботи. Кірк звинуватив Фахима в тому, що той зі своїм додатком ввів його в оману. Нібито Іди не підозрював, що таємно записувати чужі телефонні розмови протизаконно.

PrankDial виявився одним з найбільш комерційно успішних продуктів Салеха. Додаток добре продавався. Загальний дохід на початок нинішнього року склав 10 млн доларів. До речі, саме таку суму і намагався Кірк Іди відсудити у програміста. Однак ця спроба не увінчалася успіхом.

З погляду зрозуміло, що він думає про тих нелюдів: Песик дивом вижив після удару по Дергачах під Харковом (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:52

“Після сьогоднішнього російського “прильоту” по місту Дергачі дивом вижив пес Річард. Авіабомба влучила зовсім поруч. Тваринка не хотіла ні їсти, ні пити. З одного його погляду стане зрозуміло, що він думає про тих нелюдів”, – написав Василенко. В очах...

Одна - колишня дружина, друга - нібито законна: Працівницю РАГСу звинувачують у фіктивному шлюбі зі зниклим безвісти бійцем, але є цікавий нюанс

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:30

Три тижні тому ТСН розповідала про одну з судових справ - дві жінки стверджують, що мають право на виплати бійця, який зник безвісти на Донеччині. Одна - колишня дружина, друга - нібито законна. Початок цієї історії такий - військовослужбовець зникає б...