Атака нового похолодання: Синоптики попередили про різку зміну погоди в Україні

Погода в Україні 20 грудня буде зимовою. Синоптики прогнозують місцями опади - мокрий сніг, який буде поступово переходити в дощ, передають Патріоти України.

"Якщо вночі ще температура повітря очікується низькою, -5 -12 градусів, у Луганській, Сумській, Харківській та Чернігівській, то вже завтра вдень потеплішає. Протягом вівторка - до відлиги, невеликих "плюсів". Підтавати буде сніг і лід", - зазначила синоптик Наталія Діденко.

На півночі, заході та Вінницькій області мокрий сніг поступово переходитиме в дощ. У Києві буде хмарно, мокрий сніг з переходом у дощ, поривчастий вітер.

В середині тижня, 21 грудня буде невеликий сніг, мокрий сніг, місцями дощ. Водночас у західних та південних регіонах опади не прогнозуються. Температура повітря вночі -4 +1, вдень -1 +4 градуси. Про це повідомив синоптик Ігор Кибальчич.

22 грудня буде переважно без опадів, лише у північних та західних областях спостерігатиметься мокрий сніг та дощ. Нічна температура повітря -2 +3 градуси, вдень від нуля до +8 градусів на півдні. Вітер, як і в попередні дні, південно-західний зі швидкістю 5-10 м/с.

В п'ятницю, 23 грудня, пройдуть невеликі опади у вигляді мокрого снігу і дощу в західних, північних і місцями в центральних областях країни. У Південній і східній частині без істотних опадів. Вітер південно-західний, 7-12 м/с.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...