"Атмосфера Лондона": У російській виправній колонії встановили червоні телефонні будки та намалювали Біг-Бен (фото)

Росіяни знову відрізнилися незрозумілим креативом – у новосибірській виправній колонії №8 встановили лондонські телефонні будки. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на сайт російської Федеральної служби виконання покарань (ФСВП).

Зазначається, що телефонні будки – справжні, і навіть обладнані відеозв'язком. Через них ув'язнені можуть спілкуватися з друзями та родичами. Також там створили стінопис із зображенням Біг-Бена.

Користувачі соцмереж висміюють таке тюремне нововведення. Так, наприклад, один користувач Twitter поіронізував: "Мамо, а де мій тато? – У Лондоні, синку".

А ось військовий блогер та аналітик Анатолій Штефан, також відомий як Штірліц, поцікавився, як припинити сміятися з такого креативу.

Була 6 днів без їжі та води: У США випадково відправили кішку у зворотній посилці Amazon

субота, 27 квітень 2024, 18:53

Американське подружжя випадково відправило свою кішку у зворотній посилці Amazon: вона була шість днів без води та їжі, втім зараз їй нічого не загрожує. Про це пише Business Insider, передають Патріоти України. Вказано, що власниця помітила зникнення ...

Несподівана ситуація: На Житомирщині вчитель порізав ножем своїх колишніх учнів

субота, 27 квітень 2024, 17:59

На Житомирщині вчитель з ножем напав на своїх колишніх учнів, внаслідок чого один з них загинув. Чоловікові повідомили про підозру в умисному вбивстві. Про це інформують поліція Житомирщини та Житомирська обласна прокуратура, передають Патріоти України...