Атмосферний фронт принесе в Україні дощі: Синоптик назвала області, де буде мокро

29 грудня погода в Україні суттєво не зміниться, але у кількох областях пройдуть невеликі дощі. Про це повідомляє синоптик Наталка Діденко, передають Патріоти України.

"Кволенький атмосферний фронт зумовить невеликий дощ чи мокрий сніг на Полтавщині, Харківщині та Луганщині", - спрогнозувала вона.

Вітер, за даними синоптика, залишиться поривчастим, південно-західного напрямку. Температура повітря буде високою навіть вночі, +2...+5 градусів, лише у східних областях очікується "мінус" до -1...-3 градусів.

Вдень 29 грудня по Україні передбачається +4...+9 градусів, на півдні та подекуди на заході повітря прогріється до +8...+11 градусів.

У Києві завтра опади малоймовірні. Вітер буде південно-західний, помірний, часом рвучкий. Вночі у столиці очікується до +2 градусів, а вдень потеплішає до +5...+7 градусів.

"Найближчі відчутніші опади - дощ та мокрий сніг - прийдуть 1-го січня. А відчутне похолодання, хай і незначне, після 4-5 січня", - додала Наталка Діденко.

Погода на Новий рік - чи буде сніг в Україні?

За прогнозом метеоролога Ігоря Кібальчича, 31 грудня у західних, північних та центральних областях України пройде дощ, місцями з мокрим снігом. У новорічну ніч опадів не передбачається, лише в районі Полісся та у Карпатах можливий сніг та мокрий сніг.

Молочка перетворюється для більшості українців на розкіш: Експерти прогнозують подальше зростання цін

субота, 27 липень 2024, 19:00

У червні зростання цін на продукти прискорилося і стало найбільшим з початку 2024 року, нагадують Патріоти України. Восени ще подорожчають п’ять категорій продуктів, серед них і молоко. . Скільки зараз коштує молоко в Україні та чому ціна на нього зро...

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...