"Атракціон на той світ": На Одещині багатодітний батько розбився на каруселі (відео)

Дружина і троє дітей залишилися без годувальника.

Святкування дня Білгород-Дністровського закінчилося плачевно для багатодітного батька, який упав з каруселі з п'ятиметрової висоти і розбився на смерть, оскільки ремінь безпеки був ненадійний та самостійно розстібнувся, передають Патріоти України з посиланням на Сегодня.

Наголошується, що атракціони встановили напередодні, а тому багатодітній родині стало цікаво випробувати нові каруселі. Однак конструкція атракціону виявилася занадто слабкою, були видні сліди зварювальних робіт, в тому числі - на ремені безпеки.

За дві хвилини прибули медики і констатували смерть. Діагноз: черепно-мозкова травма, несумісна з життям. Слідчі відкрили кримінальне провадження та пред'явили підозру власнику атракціону. Тепер порушнику загрожує вісім років за гратами.

Гойдалки на час слідства опечатали. Власник з пресою спілкуватися відмовляється. Журналісти з'ясували, що він з атракціонами постійно гастролює по Україні. Дозвіл на їх розміщення дає місцева влада, але вона не перевіряє технічний стан атракціонів.

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...