Ау, СБУ! Російський гурт "Фактор-2", який виступав в окупованому Криму, розігрує квитки на свій концерт в Україні

Російський поп-реп-гурт "Фактор-2" , який був створений у 1999 році Іллею Подстрєловим і Володимиром Панченко, розігрує квитки на свій найближчий концерт в Україні. В квітні учасники колективу виступили на території окупованого Криму. Про це на своїй сторінці в Facebook розповів Олександр Гром, передають Патріоти України.

Він також прикріпив відповідний скриншот, який підтверджує інформацію (щоб подивитися фото та відео, доскрольте до кінця сторінки). "Не підкажете, що ці діячі роблять у Вінниці?" – поцікавився чоловік.


Хтось із користувачів в коментарях припустив, що фотографія була зроблена дуже давно. Ось, що пишуть люди з цього приводу:

"Ну фото точно старе...", "Могли до Криму заїжджати через Україну... І тому немає в списках", "Вони приїжджали ще в 2019 році!", "Щось вони зовсім не схожі на тих, що на відео", "Пора закрити кордони з Росією і обмежити в'їзд".


Нагадаємо, після того, як дебютна пісня гурту "Красавица" отримала популярність в Росії на початку 2000-х років, колектив розпочав співпрацю з солістом групи "Руки Вверх!" Сергієм Жуковим, який став продюсером "Фактора-2". У Німеччині ж продюсуванням гурту займалися DJ Вітал (Віталій Мозер) і Вадим Айхвальд.

У 2012 році дует Іллі Подстрєлова і Володимира Панченка розпався через розбіжності між музикантами. З цього моменту існує два музичних колективи з назвою "Фактор-2": до складу першого входять Володимир і Денис Панченко, які працюють в Німеччині, а в другому – Ілля Подстрєлов і Андрій Камаєв, які працюють в Росії.

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як у селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...