Audi показала свій електрокар-позашляховика Q4 Sportback e-tron

Новинку планують надіслати у продаж в 2021 році

Компанія Audi представила концепт Sportback - спортивної версії електричного позашляховика Q4 E-Tron, який дебютував в минулому році, повідомляють Патріоти України з посиланням на The Verge.
Як відзначили в компанії, з технічної точки зору Q4 і Q4 Sportback повністю ідентичні. Єдина відмінність в тому, що Sportback працюватиме на платформі від Volkswagen, материнської компанії Audi.
Кросовер оснащений двома електромоторами сумарною потужністю 306 к.с і може проїхати без підзарядки більше 450 кілометрів.
Виробник розраховує, що Q4 стане більш компактним і доступним варіантом флагмана E-Tron. Очікується, що Q4 Sportback надійде в продаж в 2021 році і буде коштувати близько 45 000 доларів.

"Не терпіла зухвальства і зайвого пафосу": На фронті загинула військовослужбовиця та журналістка Алла Пушкарчук

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:22

Дівчина пішла на війну ще у 2014-му, залишила світ мистецтва, навчання в університеті Карпенка-Карого і омріяну кар'єру театрознавиці. . За словами Крапивенка, коли Пушкарчук взяли в команду "Тижня", вона зросла від новинаря до повноцінної культурно...

В боях з російськими окупантами загинув головний сержант бригади "Хартія", орденоносець Олександр Ющенко

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:14

Під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Долинське Дніпропетровської області загинув головний сержант 13-ї бригади Національної гвардії України "Хартія" Олександр Ющенко, повідомляє пресслужба бригади. Пряма мова мера: "Штаб-сержа...