Авантюра не вдалася: Прикордонники затримали молдаванина який "на спір" переплив Дністер (фото)

Українські прикордонники сьогодні затримали громадянина Молдови. Чоловік вирішив "на спір" переплисти Дністер, передають Патріоти України з посиланням на Telegram-канал Держприкордонслужби України.

"Молдованин "на спір" переплив Дністер і "виграв"… заборону відвідувати Україну". - повідомили прикордонники. В ДПСУ пояснили, що весело провівши час із друзями, чоловік побився об заклад, що перепливе річку. Так він і зробив. Проблемою стало тільки те, що саме річкою пролягав кордон між Молдовою та Україною.

Про те, що громадянин перетнув його в незаконний спосіб, йому повідомили українські прикордонники, коли той дістався протилежного берега. "Плавця в порядку реадмісії повернули до Молдови із забороною протягом наступних 5 років відвідувати Україну", - додали в прикордонній службі.

"Сумно за чемпіонку":: Мережу обурило відео, як наречений Ярослави Магучіх зустрів її в аеропорту

середа, 7 серпень 2024, 16:23

Користувачів TikTok розлютила поведінка нареченого новоспеченої олімпійської чемпіонки зі стрибків у висоту Ярослави Магучіх, передають Патріоти України. Так, місяць тому, 7 липня, українка встановила новий світовий рекорд у стрибках у висоту серед жін...

Оце так! В Україні скасували кримінальну відповідальність за дрібні крадіжки: Зеленський підписав законопроєкт

середа, 7 серпень 2024, 15:50

Президент України Володимир Зеленський підписав законопроєкт №11068, який скасовує кримінальну відповідальність за дрібні крадіжки, а замість неї впроваджує штрафи до 17 000 грн (з альтернативою громадських робіт). Дрібною в цьому випадку вважатиметься...