Авіакатастрофа Boeing в Індонезії: Знайшли перші уламки лайнера та фрагменти тіл (відео)

Мешканці острова Ланканг, прилеглого до району авіакатастрофи літака Boieng 737 в Індонезії, знайшли в прибережних водах уламки лайнера, а також речі пасажирів. Про це повідомляє CNN Indonesia з посиланням на представників місцевої влади, передають Патріоти України.

Згідно з цими даними, місцеві жителі на своїх човнах приєдналися до рятувальників, які намагаються виявити уламки літака і точне місце катастрофи. Так у прибережних водах острова Ланканг було виявлено дроти, фрагменти обшивки сидінь лайнера, а також елементи одягу пасажирів — джинси, відірвані кишені тощо.

Крім того, були знайдені людське волосся та інші рештки людей, які ймовірно перебували на борту. Повідомляється також, що місцеві рибалки були свідками авіакатастрофи та почули вибух у морі, що «прозвучав, як бомба».

Індонезійське видання Republika повідомило уточнені дані про пасажирів: на борту ймовірно перебували 59 осіб (без урахування членів екіпажу), з них 53 дорослих, п’ятеро дітей і одне немовля.

Пасажирський літак Boeing 737−500 індонезійської компанії Sriwijaya Air зник з радарів 9 січня близько 14:30 за місцевим часом — незабаром після того, як вилетів зі столиці країни, міста Джакарта.

Рейс №SJ182 прямував у Понтіанак (місто в Індонезії) та впав у Яванське море в районі безлюдного острова Лакі (архіпелаг Серібу, Індонезія). Відомо, що після зльоту літак піднявся на висоту понад три кілометри, проте приблизно за хвилину опустився практично до рівня моря, після чого з ним зник зв’язок. Про можливі причини катастрофи поки нічого не повідомлялося.

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...