Австралієць здійснив заплив на каное, виготовленому з величезного гарбуза (відео)

Житель австралійського штату Новий Південний Уельс організував сплав по річці на величезному гарбузі, повідомляє ABC News.

Адам Фаркхарсон помітив можливість для витівки після того, як його друг Марк Пікок виростив гарбуз, який був нагороджений блакитною стрічкою на Королівському великодньому шоу.

За словами Пікока, 407-кілограмовий гарбуз на ім'я Тормунд, названий на честь персонажа Гри престолів, став найбільшим гарбузом, нагородженим на будь-якій виставці по всій країні в 2024 році.

Вражений розміром овоча, Фаркхарсон попросив фермера віддати гарбуз йому, щоб врятувати унікальний екземпляр від подальшого використання на корм худобі.

Чоловік видалив м'якоть і насіння з гарбуза, перетворивши його на справжнє каное, яке назвав Попелюшкою, і проплив на ньому милю вниз по річці Тумут в Новому Південному Уельсі, привернувши увагу близько тисячі глядачів.

За словами Адама, єдиною мотивацією для цього трюку було бажання розважитися і розсмішити людей.


"Є дві категорії прав": Нардеп пояснив, чи варто українцям боятися конфіскацій під час воєнного стану

середа, 1 травень 2024, 14:57

В умовах воєнного стану деякі права, які мають громадяни України, можуть бути обмежені, якщо в цьому виникне необхідність. Зокрема, йдеться про право на власність, передають Патріоти України. Україна подала до Ради Європи заяву про частковий відступ ві...

Усі на ВЛК: В Україні вже цього тижня змінюються правила для "обмежено придатних"

середа, 1 травень 2024, 14:50

Вже цього тижня, 4 травня 2024 року, набирає чинності закон про забезпечення прав військових на соціальний захист. Серед іншого він передбачає скасування статусу "обмежено придатних" до служби та зобов'язує пройти повторну медкомісію, передають Патріот...