Австралійський науковець простими словами пояснив таємницю Бермудського трикутника

За словами вченого, таку версію розгадки таємниці визнали і американські військові.

Австралійський дослідник Шейн Саттерлі заявив, що до зникнення п'яти літаків над Бермудським трикутником в 1945 році призвели не паранормальні явища, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

На думку Саттерлі, до трагедії призвели помилки екіпажів. Зокрема, лейтенант Чарльз Тейлор, командувач ланкою, після настання темряви і зміни погоди став орієнтуватися не за приладами, а по тому, що відбувається за вікном.
Вчений також зазначив, що більшість членів екіпажів були стажерами. За словами Саттерлі, таку версію розгадки таємниці Бермудського трикутника визнали і американські військові, проте з цим не погодилася мати Тейлора. Жінка заявила, що поки не знайдений літак, ніхто не може перекласти вину за трагедію на її сина. З цієї причини в звітах військових досі зазначено, що «причина невідома».
У грудні 1945 року п'ять торпедоносців ВМС США, відомих як «Рейс 19» під командуванням лейтенанта Чарльза Тейлора попрямували на навчальне завдання, проте зникли з радарів, опинившись в Бермудському трикутнику.

В Україні змінюються умови військового обліку: Що тепер чекає на чоловіків

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:56

В Україні відбудуться зміни в умовах військового обліку завдяки новому закону про мобілізацію. Зокрема, чоловіки повинні будуть уточнити свої військово-облікові дані без очікування повістки. Крім того, запрацював єдиний реєстр "Оберіг" - там міститься ...

Закликав до захоплення України: СБУ оголосила підозру відомому пропутінському музиканту

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:52

Служба безпеки України повідомила про підозру прокремлівському музиканту, який агітував за Путіна на окупованому Донбасі. Йдеться про музиканта Олексія "Джанго" Піддубного, який публічно виправдовує російську збройну агресію проти України. Йому загрожу...