​Автівка летіла на червоне світло: У Харкові на острівці безпеки загинула жінка (фото, відео)

За кермом прокатного авто знаходився молодий хлопець.

У Харкові в суботу, 16 січня, на смерть збили жінку на острівці безпеки. Про це повідомляється в телеграм-каналі ТРУХА, передають Патріоти України.

Аварія трапилася на проспекті Гагаріна, навпроти супермаркету "Метро". Жінку збили на прокатному авто Kia Optima. Загиблій на вигляд 40 років, була без документів. Її особистість зараз встановлюється.

За попередньою інформацією автомобіль летів уже на червоне світло. Шлях йому перетинав інший автомобіль, з яким він скоїв зіткнення. Відомо, що за кермом прокатного авто знаходився молодий хлопець.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...