Автівка мрії: У США продали 18-річний BMW M5 за рекордні $200 тисяч (фото)

Єдиний власник машини, джазовий музикант, накатав лише 3159 миль (5082 км). Тож не дивно, що автомобіль зберігся практично в ідеальному стані.

У США за 18-річний BMW M5 покупець віддав рекордну суму – $200 тисяч. Настільки значна сума пояснюється мінімальним пробігом та особливим власником. Про це повідомляється на сайті компанії-продавця, передають Патріоти України.

Спортивний седан BMW M5 (E39) випускався компанією з Мюнхена з 1998-го по 2003 рік. За цей час було виготовлено 20 482 екземпляри.

Із 1998-го по 2003 рік було виготовлено 20 482 екземпляри М5 (Е39)

Автомобіль комплектувався 4,9-літровим мотором V8, який видавав "на гора" 400 л.с. і міг розганяти седан до 100 км/год за 4,8 секунди, а максимальна швидкість була обмежена електронікою на позначці 250 км/год. У 2001 році автомобіль зазнав рестайлінгу, основною відмінністю якого стали так звані "ангельські очі" – тонкі люмінесцентні кільця в передніх фарах.

Автомобіль комплектувався 4,9-літровим V8, який видавав "на гора" 400 л.с. та міг розганяти седан до 100 км/год за 4,8 с

Виставлений компанією Enthusiast Auto з Цинцинатті BMW M5 було виготовлено у фінальному для моделі цього сімейства 2003 року. З того часу єдиний власник машини, джазовий музикант, накатав лише 3159 миль (5082 км). Тож не дивно, що автомобіль зберігся практично в ідеальному стані.

На одометрі машини лише 3159 миль (5082 км)

З урахуванням того, що зазвичай такі автомобілі купують, щоб отримати максимальне задоволення від драйву, рідкісні екземпляри доживають до наших днів у "живому" стані. А цей екземпляр має абсолютно "чисті" документи, що свідчить про те, що автомобіль було придбано швидше для статусу, ніж для реального драйву. Про це побічно свідчить й згадка у оголошенні про продаж, що власник був "дорослим".

Автомобіль зберігся практично в ідеальному стані
Салон оздоблений шкірою з контрастними вставками

Крім того, за час конвеєрного життя до останнього року випуску всі "дитячі хвороби" М5 було усунено виробником, а комплектацію доведено до максимальної. На жаль, ім'я "всесвітньо відомого джазового піаніста" зберегли у таємниці. Але, очевидно, що покупець знав, хто був першим власником цього BMW M5, і це також вплинуло на його рішення про купівлю.

Ззаду автомобіль прикрашає "квартет" хромованих патрубків вихлопної системи

"Це сигнал, що надурили": Військовий-нардеп розніс позицію влади щодо демобілізації в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:30

Відсутність закону про демобілізацію демотивує українських військовослужбовців. Якщо влада встановить бодай якісь, але чіткі терміни для демобілізації, то це навпаки спрацює в плюс та додасть бойової наснаги Збройним силам України. Про це телеканалу "Е...

На відео вбивства поліцейського у Вінницькій області є наші військовослужбовці - Сухопутні війська ЗСУ

субота, 20 квітень 2024, 17:02

На відео з Вінницької області, на якому зафіксована перевірка поліцейськими автомобіля і стрілянина, внаслідок якої один поліцейський загинув і одиндістав поранення, є військовослужбовці однієї з частин Сухопутних військ Збройних сил України. Про це ві...