Автівки буквально розірвало: У Харкові на шаленій швидкості зіткнулися два авто, є жертви (фото, відео 16+)

Увечері 26 жовтня на перетині вулиць Одеська та Гагаріна в Харкові автомобіль, рухаючись на величезній швидкості, врізався в машину, яка їхала згідно з сигналом світлофора. У результаті транспортні засоби буквально розірвало на частини, одна людина загинула, ще троє зазнали серйозних травм. Про це повідомила пресслужба харківської поліції у Telegram, передають Патріоти України.

На місце прибули три карети швидкої допомоги, медики госпіталізували постраждалих (щоб подивитися відео, доскрольте сторінку до кінця). Бригада рятувальників застосувала спеціальні засоби, щоб дістати тіло загиблого водія з розкуреного автомобіля. За інформацією видання "Телеграф", внаслідок сильного удару могло зачепити і мотоцикліста, який проїжджав повз.

Що загрожує винуватцю ДТП

Враховуючи попередню інформацію про кількість постраждалих та загиблого кримінальне провадження можуть відкрити за частиною 3 статті 286 ККУ. Винному загрожує позбавлення волі до 10 років із позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Про це розповів співрозмовник із правоохоронних органів.

Якщо ж винуватець аварії був у стані алкогольного чи наркотичного сп'яніння, тоді швидше за все, кримінальне провадження може бути відкрито за статтею 286-1 ККУ. Позбавлення волі до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п'яти до десяти років.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...