Автівки просто плавляться на сонці: В Кувейті температура піднялася вище 70 градусів (відео)

Аномальне потепління накрило країни Аравійського півострова, де за останній тиждень було встановлено декілька температурних рекордів. Так, наприклад, в Кувейті весь тиждень стовпчики термометрів не падають нижче +50 градусів за Цельсієм, а у вівторок температура піднялася до немислимих +73 градусів, передають Патріоти України.

Як пише видання Khaleej Times, фахівці метеорологічного департаменту Кувейту заявили, що в останні дні червня в населеному пункті Ель-Джахра температура досягла +53 градусів, а в Аль-Нувайсібе вона піднялася до +52 градусів.
У департаменті також попередили, що до кінця тижня збережеться спекотна температура і стовпчики термометрів сягнуть +50 градусів. Зазначається, що аномальне потепління в регіоні поширюється з початку червня і, орієнтовно, закінчиться в перших числах вересня.
Видання Gulf News повідомляє, що на тлі підвищення температури в деяких великих містах жителі залишилися без електроенергії, так як енергетична система країни не справляється. Влада звернулася до населення з закликом скоротити споживання енергії і замінити старі кондиціонери, так як вони дають сильне навантаження на мережу.
У соціальних мережах з'явився ролик, зроблений мешканцям Кувейту. На ньому видно, як через сильну спеку плавляться автомобілі та інші пластикові та металеві предмети, що знаходяться під прямим сонцем. Крім того, на відео видно, як чоловік з електронним термометром виміряв температуру в тіні і під відкритим сонцем. Прилад показав +54 і +72 градуси, відповідно.

Вбивці на трибунах: Під час футбольного матчу ворожий фанат кинув ніж у голову гравцю, що подавав кутовий (відео)

середа, 24 квітень 2024, 8:05

Під час матч 18-го туру чемпіонату Колумбії між командами Медельїн та Атлетіко Насьональ один з фанатів ледь не завдав великої шкоди гравцю гостей, передає

Удару по кишені бути? Українцям можуть запровадити нові тарифи на електроенергію - депутат назвав ймовірну ціну

середа, 24 квітень 2024, 7:44

У разі підвищення тарифу на електроенергію для населення ціна може вийти на рівень собівартості струму - 3,5 грн за кВт*год. замість нинішніх 2,64 грн. Такі розрахунки ґрунтуються на тому, що держава не може собі дозволити дотувати виробництво електрое...