Авто кілька разів перевернулось: Жахлива ДТП на рівному місці і пустій дорозі потрапила на відео

На шосе недалеко від польського міста Катовіце сталася страшна аварія за участю хетчбека Peugeot 207. Автомобіль потрапив в ДТП при незвичайних обставинах - на рівному місці і пустій дорозі, передають Патріоти України.

Як пише Carscoops, причиною нещасного випадку стало те, що машина втратила зчеплення з мокрою дорогою. Водій "француза" вирішив перестроїтися з центральної смуги в ліву, і в момент маневру задню частину хетчбека занесло. Після цього автомобіліст, судячи з усього, спробував виправити ситуацію, але зробив це неправильно і "Пежо" відправився в неконтрольований занос. В остаточному підсумку він вдаряється об насип, кілька разів перевертається і приземляється вже на дорозі на боці кузова.

Пояснити, чому водій втратив контроль над дорогою, досить складно. Один з варіантів – у автомобіля були сильно зношені шини, за іншою версією – шофер різко смикнув кермо вліво. І одне, і інше у поєднанні з мокрою дорогою могло привести до таких наслідків.

Втім, це далеко не єдина аварія, що сталася саме на цьому місці на цій дорозі в Польщі. Ще в лютому на YouTube була розміщена нарізка відео, в яких було відображено десяток інших аварій, що сталися на цій самій ділянці у вологих умовах.


Прийшла повістка, але є бронь: Українцям пояснили, чи потрібно йти до ТЦК

середа, 24 квітень 2024, 17:47

В Україні суттєво змінилася правила вручення повісток та покарання за неявку до ТЦК, і кожен військовозобов'язаний знає, що на повістку потрібно реагувати, щоб не потрапити у халепу, передають Патріоти України. Але що робити тим, хто раніше отримав бр...

Це був фальстарт? У Раді відреагували на скандальне рішення МЗС щодо консульських послуг для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 17:25

Рішення МЗС щодо призупинення надання консульських послуг для чоловіків за кордоном в Раді вважають антиконституційним і таким, що не відповідає ухваленому раніше закону про мобілізацію. Про це в коментарі "РБК-Україна" розповіли джерела в профільному ...