Авто опинилось в крижаній воді: Під Херсоном поліцейські та очевидці не дали загинути 82-річному водієві (фото)

У суботу, 22 січня, на Херсонщині поліцейські врятували життя 82-річного чоловіка, машина якого з'їхала до Каховського магістрального каналу. Про щасливий порятунок людини розповіли на порталі МВС, передають Патріоти України.

Інцидент стався поблизу села Подове. Під час патрулювання поліцейські Денис Дімін та Олександр Мартинюк побачили автомобіль, який з'їхав до Каховського магістрального каналу. У транспортному засобі знаходився літній чоловік, який не міг відчинити дверцята та відстебнути ремінь безпеки.

Поліцейські викликали «швидку допомогу» й кинулися на допомогу. Денис Дімін відчинив двері автомобіля, за допомогою запальнички перепалив та розірвав ремінь безпеки, звільнивши потерпілого.

У цей час до порятунку приєдналися люди, які проїжджали повз та зупинилися, щоб допомогти правоохоронцям. Копи разом з очевидцями витягли чоловіка з води на берег.

«Швидка», що приїхала на виклик, доправила 82-річного чоловіка у лікарню. Лікарі підтвердили, що людина похилого віку була у небезпеці — у нього піднявся тиск та йому загрожувало переохолодження.

Провину заперечував: На Волині педагога засудили на три роки через ухилення від мобілізації

субота, 20 квітень 2024, 8:23

У Волинській області до 3 років позбавлення волі засудили колишнього вчителя, який категорично відмовився від мобілізації та просив суд виправдати його. Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду Волинської області, передають Патріоти Укра...

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...