Авто перевернулося 15 разів! На гонках під Харковом сталася моторошна ДТП (відео)

На Харківщині у Черкаській Лозовій на фіналі чемпіонату України з автомобільного кросу і змагань з кантрі-кросу сталася аварія. Під час заїзду водій авто "Honda Civic" не впоралася з керуванням, і машина перекинулася 15 разів. Відео ДТП зняли очевидці та опублікували у соціальних мережах, передають Патріоти України.

За кермом авто була Юлія Гриценко, яку після аварії одразу госпіталізували. Вона отримала декілька ударів, однак зараз її здоров'ю нічого не загрожує.

Після аварії гонку зупинили. Рятувальники витягли Юлію з машини й надали першу необхідну допомогу. Дівчина не отримала серйозних травм, тому що дотримувалася всіх правил безпеки та зорієнтувалася в екстремальній ситуації.

Для Гриценко подібна гонка була першою в кар'єрі. Вона вдало розпочала змагання, але на найскладнішій ділянці траси дівчина не змогла впоратися з керуванням. За словами Гриценко, авто стало ковзати, і після удару об бруствер перевернулося. Дівчина заявила, що незабаром планує знову почати тренуватися для участі у наступних змаганнях.

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...