Авто пливуть по дорогах: Одесу накрили потужні дощі (відео)

18 вересня Одесу накрила потужна негода. Злива затопила вулиці та серйозно ускладнила рух транспорту, авто пливуть дорогами, повідомляють Патріоти України.

У центрі Одеси води менше. Складна ситуація спостерігається у Суворовському районі, на Балтській дорозі, в селищі Котовського. Працівники комунальних служб працюють у посиленому режимі.

Зливу і сильний вітер на Одещині прогнозують протягом усього дня. Рятувальники оголосили штормове попередження. Одеситів закликають бути обережними та не залишати машини під деревами, оскільки через шквали можуть падати гілки.


Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...