Авто у бездоганному стані: У Німеччині продають "Волгу" маршала СРСР (фото)

У місті Марбург, Німеччина, виставили на продаж ГАЗ-21 "Волга" 1958 року в кузові кабріолет. Серійно така версія не випускалася, повідомляють Патріоти України.

Власник моделі зазначає, що вона раніше належала маршалу СРСР Івану Якубовському, який у 1961-1962 роках був головнокомандуючим радянських військ у Німеччині. Втім офіційних документів, які б підтвердили цей факт, він не надав. Оголошення про продаж опубліковане на сайті Autoscout24.

У Німеччині продають ГАЗ-21 у кузові кабріолет

Судячи з фотографій, кабріолет зберігся в дуже хорошому стані. Власник каже, що він не має іржі, а всі деталі, крім магнітофона, ковпачків та паливного бака, є оригінальними. Також, за його словами, автомобіль працює чудово.

Машина оснащена 2,5-літровим бензиновим двигуном, який видає 69 кінських сил, хоча звичайний агрегат ГАЗ-21 має 75 кінських сил. Корпус пофарбований у білу та бежеву фарбу, а салон оброблений червоною шкірою. На капоті седана встановлена фірмова статуетка оленя. Автомобіль має 15 тисяч кілометрів пробігу і за нього продавець хоче отримати 28 400 євро.

Салон автомобіля оброблений червоною шкірою

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

"Ми робимо все можливе": Українські футболісти отримають посилений захист на чемпіонаті Європи

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:57

Німецькі органи безпеки посилено охоронятимуть збірну України під час участі в чемпіонаті Європи з футболу, який пройде влітку в ФРН. Це підтвердила федеральна міністерка внутрішніх справ Німеччини Ненсі Фезер в інтерв'ю газеті Rheinische Post, пише DW...