Авто влетіло під самоскид: Соломія Вітвіцька опинилась в лікарні після ДТП (фото, відео)

За однією з версій, винуватцем аварії може бути кур'єр на мопеді, який створив аварійну ситуацію.

Відома телеведуча 1+1 Соломія Вітвіцька потрапила в ДТП в Києві в ніч на 15 липня. Мікроавтобус, в якому їхала знаменитість, влетів під самоскид, що їхав попереду, повідомляють Патріоти України.

Як повідомляє Telegram-канал Новини.LIVE, вантажівка, що їхала перед мікроавтобусом Chevrolet, різко загальмувала, що і призвело до зіткнення двох автомобілів. Відомо, що аварія трапилася на Набережно-Рибальській вулиці. В результаті ДТП постраждали дві жінки - одна з них - ведуча новин ТСН Соломія Вітвіцька. Їх доставили в лікарню.

За однією з версій, винуватцем аварії може бути кур'єр на мопеді, який створив аварійну ситуацію. "Також в ДТП був третій учасник - кур'єр на мопеді, громадянин Індії. Саме його попередньо звинуватили у створенні аварійної ситуації водії двох автомобілів і тримали до приїзду поліції. Сам кур'єр свою провину заперечує. Всі деталі аварії повинні з'ясувати слідчі", - йдеться в повідомленні.

У ТСН підтвердили ДТП за участю їх співробітниці. Соломія була на задньому сидінні, і під час зіткнення вдарилася головою. Її стан занепокоєння не викликає, але ведучій зробили МРТ і обстежили. Подруга ж Вітвіцької отримала перелом ноги.

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...