Авто вилетіло на тротуар: Студентка загинула у Києві, сім'я дівчини потребує допомоги

Вікторія Бабієнко. Фото: соцмережі.

У жахливому ДТП біля станції метро "Осокорки" на проспекті Миколи Бажана, де 10 листопада автомобіль збив пішоходів, загинула 20-річна студентка КНЕУ Вікторія Бабієнко. Про це повідомили у профкомі студентів та аспірантів вишу, передають Патріоти України.

"Наші співчуття батькам і рідним Що ж це робиться. Ніхто не застрахований у цьому житті! Сталася трагедія, в результаті якої загинула наша студентка! 10 листопада приблизно о 23:10 на проспекті Бажана біля станції метро "Осокорки" після зіткнення двох автомобілів один з них вилетів на шаленій швидкості на тротуар та збив студентку Юридичного інституту КНЕУ Бабієнко Вікторію. У результаті отриманих травм вона померла на місці", - йдеться у повідомленні.

"Просимо бути не байдужими до чужого горя та допомогти батькам загиблої дівчини! Карта старости групи: 5168 7573 8273 4673 (Арбич Ярослава Олегівна). Усі кошти будуть віддані особисто батькам!" - попросили про допомогу студенти.

Одну людину діставали прямо з-під коліс: Голова райдержадміністрації влетів у натовп людей в Броварах (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:54

Голова райдержадміністрації у Броварах влетів на авто в натовп людей, четверо людей отримали тяжкі травми, передають Патріоти України. Троє людей отримали переломи, ще одну людину діставали прямо з-під коліс авто. Йдеться про голову райдержадміністраці...

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...