Авто згоріло повністю: П'ять українців потрапили в моторошну ДТП у Польщі (фото)

Один з постраждалих лежав на землі на відстані близько 100 метрів від автомобіля.

У Польщі авто з українцями влетіло в бетонну дренажну трубу і загорілося. Про це повідомляє ресурс Yavp.pl, передають Патріоти України.

Інцидент стався в населеному пункті Тилич (Малопольське воєводство). Там посеред дороги спалахнув автомобіль марки Chrysler Cruiser з українськими номерами. На місце прибули рятувальники, які побачили, що машина заблокувала рух.

За кермом авто знаходився українець, який розповів, що займання сталося після ДТП. Він сказав, що знаходився в салоні один. Однак потім з'ясувалося, що з ним були пасажири. Двох постраждалих людей помітили неподалік від місця події. Один з них лежав на землі на відстані близько 100 метрів від автомобіля. Вони були в шоковому стані після аварії.

Пізніше виявили ще двох пасажирів Chrysler, які також отримали травми. Усіх чотирьох госпіталізували: двох у машині "швидкої", а ще двох, які отримали важкі ушкодження, на медичному гвинтокрилі.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...