Автобус із пасажирами впав у річку в Петербурзі й повністю затонув: Момент потрапив на відео

В російському Санкт-Петербурзі у п’ятницю 10 травня на фоні значного погіршення погодних умов в РФ в річку Мойка впав пасажирський автобус, в якому знаходилось близько 20 пасажирів, є загиблі.

За даними місцевого видання, автобус на набережній врізався у два автомобілі, пробив огорожу, впав у воду та повністю пішов під воду. Повідомляється, що водій не впорався з керуванням.

Місцева влада каже, що на місці працюють водолази і швидка. З машини відкачують воду, людей дістають із вікон.

фото: "Фонтанка"

За даними "Фонтанки", попередньо, внаслідок аварії з автобусом загинуло 6 осіб, інше джерело видання повідомляє про чотирьох загиблих. Зазначається, що дані можуть сильно відрізнятися, тому що частина пасажирів знаходиться у стані клінічної смерті.

Також правоохоронці затримали водія автобусу та завели на нього справу.

За даними "Фонтанки", попередньо, внаслідок аварії з автобусом вже відомо про 6 загиблих.

Київ накрило аномальне природне явище (відео)

понеділок, 20 травень 2024, 21:55

Попри те, що в Україну прийшло метеорологічне літо, жителі столиці спостерігали аномальне явище природи. Про це пишуть користувачі "Фейсбук" спільноти "Позняки. Осокорки. Харківський" – житлові масиви Дарницького р-ну м. Києва, передають Патріоти Украї...

Нова ІПСО: У мережі поширюють фейк росіян про збір даних школярів для реєстру призовників

понеділок, 20 травень 2024, 21:43

У мережі поширюють несправжній лист від Міністерства освіти і науки України щодо збору даних школярів для реєстру призовників. Про це повідомила пресслужба відомства в понеділок, 20 травня, передають Патріоти України. Зазначається, що мережею шириться ...