Автобус впав із висоти близько 30 метрів: У ДТП у Венеції загинули п'ять українців, троє постраждали

Унаслідок ДТП поблизу Венеції, що сталася вночі, загинули п'ять громадян України, ще троє травмовані. Туристичний автобус із 40 пасажирами зірвався з естакади та впав з висоти близько 30 метрів. Про це повідомив речник Міністерства закордонних справ України Олег Ніколенко в коментарі OBOZREVATEL, передають Патріоти України.

За його словами, українське посольство в Римі та генеральне консульство в Мілані вже займаються аварією, яка сталася на трасі А4. "За наявною інформацією, туристичний автобус із 40 пасажирами зірвався з естакади та впав з висоти близько 30 метрів. Наразі відомо про пятьох загиблих українців, іще троє травмовані. Зараз їм надається необхідна медична допомога в лікарні", – повідомив Ніколенко.

Речник МЗС додав, що українські консули взаємодіють з італійськими правоохоронцями в контексті з'ясування всіх обставин ДТП, тримають на контролі лікування постраждалих українців і встановлюють зв‘язок із родичами.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...