Автограф покійної Ірини Фаріон пропонують придбати за вражаючу суму (фото)

Автограф мовознавиці продається дорожче, аніж американської моделі Кім Кардаш’ян та українського боксера Володимира Кличка. Автограф вбитої мовознавиці та екснардепки Ірини Фаріон продається за $1 тис. Відповідна пропозиція з'явилася на сайті Krilov-art, передають Патріоти України.

«Вашій увазі представлена ексклюзивна пропозиція для всіх шанувальників української культури та мовознавства! Представляємо вашій увазі – сертифікований аутентичний автограф Ірини Фаріон у книзі її авторства «Мовна норма: знищення, пошук, віднова». (С 541)», – йдеться у описі до товару.

Зазначається, що книга нібито містить автограф Ірини Фаріон, в якому вона написала: «Сили! Віри! Поступу! Змагання! Польоту! 2013 рік» разом зі своїм підписом.

Також стало відомо, що автограф мовознавиці продається дорожче, аніж американської моделі Кім Кардаш’ян та українського боксера Володимира Кличка.

Як відомо, ввечері 19 липня колишня депутатка та мовознавиця Ірина Фаріон померла у лікарні після замаху. У неї стріляв невідомий, замах відбувся на вул. Масарика у Львові. Саме там жителі нібито помічали протягом тижня молодого хлопця.

Чи захищені персональні дані? В "Укрпошті" пояснили нюанси розсилання повісток

четвер, 10 жовтень 2024, 22:40

В Україні триває мобілізація, і нещодавно "Укрпошта" почала розсилати повістки військовозобов’язаним. Громадяни, зокрема мешканці Чернігова, отримують сповіщення, в яких їм пропонується звернутися до найближчого відділення пошти для отримання повістки ...

Їздила в Крим та публікувала фото матрьошки: Вища рада правосуддя звільнила суддю з Києва

четвер, 10 жовтень 2024, 21:30

Вища рада правосуддя ухвалила рішення звільнити суддю Господарського суду Києва Інну Отрош, визнавши її такою, що не відповідає обійманій посаді. Про це у четвер, 10 жовтня, повідомила пресслужба ВРП, передають Патріоти України. Рішення підтримали 11 ч...