Автомеханік із Тернопільщини створив унікальну вантажівку вагою 4,5 тонни (відео)

Автомеханіки Юрій Кордупель зробив своїми руками унікальний позашляховик. Про це повідомляє ресурс MMR, передають Патріоти України.

Житель міста Збараж Тернопільської області сконструював авто на базі інших транспортних засобів. Так, шасі та частину кузова він взяв від військової вантажівки підвищеної прохідності ГАЗ-66. Двигун і кермо були зі старого Mercedes-Benz.

Своє творіння майстер назвав "Україна". Вага зробленого авто сягає понад 4,5 тонн. У салоні поміщається 7 осіб. Машина може розвинути швидкість до 90 км на годину. Позашляховик не боїться ніяких перешкод і легко проїде по бездоріжжю.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...