"Автомобіль року": У Європі визначили фіналістів конкурсу

Переможець стане відомий 1 березня.

Журі європейського конкурсу "Автомобіль року" вибрали 7 претендентів на престижну нагороду. Про це повідомляє пресслужба організації, передають Патріоти України.

У нинішньому році за перемогу в конкурсі боротимуться: Citroen C4, Cupra Formentor, Fiat New 500, Land Rover Defender, Skoda Octavia, Toyota Yaris й електричний Volkswagen ID.3. Вибір журі конкурсу був зроблений з 29 претендентів, які з'явилися в шоу-румах у Європі протягом минулого року у щонайменше п'яти європейських країнах. Журі складається з 60 автомобільних журналістів з 23 європейських країн.

Нагадаємо, що вперше конкурс European Car of the Year провели 1964 року, а переможцем тоді став британський Rover 2000. Минулого року нагороди був удостоєний компактний французький хетчбек Peugeot 208. Ця перемога стала шостою для компанії за всю історію конкурсу.

Минулого року нагороди конкурсу був удостоєний компактний французький хетчбек Peugeot 208

У зв'язку з епідемією коронавірусу 2020 року урочиста церемонія оголошення переможця вперше проводилася у форматі онлайн. Цього року ця сумна традиція продовжиться, а призера конкурсу назвуть 1 березня.

Сумнівний крок: Експерт пояснив, які обмеження чекають на українців призовного віку за кордоном і як їм діяти

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:50

Чоловіки призовного віку, які перебувають за кордоном, для будь-якої взаємодії з державними органами тепер мають повертатися до України. За кордоном наразі недоступні будь-які консульські послуги, окрім видачі документа для повернення. З точки зору пра...

"Не терпіла зухвальства і зайвого пафосу": На фронті загинула військовослужбовиця та журналістка Алла Пушкарчук

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:22

Дівчина пішла на війну ще у 2014-му, залишила світ мистецтва, навчання в університеті Карпенка-Карого і омріяну кар'єру театрознавиці. . За словами Крапивенка, коли Пушкарчук взяли в команду "Тижня", вона зросла від новинаря до повноцінної культурно...