Дуже ржавий і з "темним" минулим: Автомобіль зі слідами від куль виставили на продаж за $5 000

У мережі виставили на продаж незвичайний автомобіль. Це пікап на базі Hudson Super Six 1947 року, який знайшли в пустелі зі слідами від куль на кузові, передають Патріоти України.

Оголошення про продаж "Хадсона" було розміщено на сайті eBay. В описі зазначається, що пікап виявили в пустелі Нью-Мексико, і простояв він там, з огляду на стан, не один рік – машина сильно поржавіла. До того ж у неї немає великої кількості комплектувальних (двигуна, оптики, частини салону та ін.), не кажучи вже про те, що в ній когось могли вбити, з огляду на "простріли" в районі дверей та крил.

Незважаючи на те, що автомобіль виглядає погано і перебуває не на ходу (проте його можна транспортувати – шини не спущені), продають раритет за чималу суму – 4950 доларів. Настільки висока ціна пояснюється тим, що це рідкісний автомобіль – свого часу було випущено всього 2,1 тис. таких пікапів, тому він високо цінується серед колекціонерів. Наприклад, нещодавно відреставрований Hudson Pickup продали за 160 000 доларів.

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...