Авторка десятків наукових робіт: Що відомо про жінку, яка вбила чоловіка і поранила 13-річну доньку

Ймовірна підозрювана - Ірина Ігнатюк – викладачка Національного університету у Рівному.

44-річна жінка, яка в передмісті Рівного вбила свого чоловіка, кілька разів вистрелила в 13-річну доньку і намагалася вкоротити собі віку, доволі відома в наукових колах, повідомляють Патріоти України.

Ймовірна підозрювана - Ірина Ігнатюк – викладачка Національного університету у Рівному, авторка майже пів сотні наукових праць. На сайті Національного університету водного господарства та природокористування на кафедрі економічної кібернетики вказується, що Ірина Зіновіївна є кандидатом економічних наук, доцентом. Має 18-річний стаж науково-педагогічної роботи. У виші викладає економіку й основи інформаційної економіки.

Сусіди та знайомі характеризують сім'ю позитивно, вони не були конфліктними. "Із жінкою не доводилося спілкуватись. З Юрієм вчились у одній групі та після трохи спілкувались. Це досить спокійний та позитивний був чоловік", - розповідає одногрупник загиблого Сергій Гаврилюк.

"Тільки жити. Знав Юру років 20. Завжди позитивний - в настрої з посмішкою", - додає В'ячеслав Свінтозельський. Що могло жінку підштовхнути до жахливого злочину - з'ясовує поліція. Деталі обіцяють від понеділка, 7 вересня. Серед місцевих шириться версія, що чоловік із донькою збиралися їхати на море. Але без дружини. Проте такий "мотив" розвінчав журналіст Олександр Курсик.

"Це мій друг. Просто ідеальний чоловік. Версії - суцільна маячня. Квитки в Туреччину були у всіх членів родини", - розповів Курсик.

"Найстрашніше, що в дочку стріляла уві сні", – каже один з сусідів, а другий підозрює психічний розлад. Зараз підозрювана в лікарні в спецпалаті під охороною правоохоронців, а її 13-річній доньці зробили операцію. Вона у важкому стані.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...